مشاوره حقوقی رایگان - بررسی اموال قبل فوت پدر و ندادن سهم ارث

سلام و خدا قوت
پدر بنده 2 همسر داشتند، از همسر اول دو فرزند داشتند که هر دو متولد سال 1344، و بنده از همسر دوم ایشان متولد 1374 به دنیا امدم
پدرم سال 1386 فوت شدند و بنده چون در آن زمان 12سال سن داشتم هیچ اطلاعی از وصیت نامه و انحصار وراثت ندارم، و همچنین پس از فوت پدر سرپرستی و قیم بندرو به عهده گرفتن به چه دلیل نمیدانم ، حتی چون بخشی از حقوق پدر به من میرسید کارت بانکی را پس از صدور در بانک و خروج از بانک از من میگرفتند ، پس از 18 سالگی از خانه بیرون انداختنم و تا به امروز هیچ ارث یا مبلغی بابت هیچ موضوعی به من پرداخت نکردند متاسفانه ، و بابت بزرگ کردن من تا 18 سالگی کلی منت و بی حرمتی و کتک به من زندند و با بهانه های واحی منو بیرون انداختند ، خانه پدرای ام 150 متر بود در کرج مهرویلا و نمیدانم سرنوشت آن خانه بعد فوت پدرم چه شد

من هیچ ارتباط با برادر و خواهر ناتنی خود ندارم ، هیچ مدارکی از پدر و شناسنامه و برگه های زمان فوت و انحصار وراثت ندارم حتی وصیت نامه پدرم را هم ندارم ، در اصل به من هیچی ندادند که نتوانم اقدام یا پیگیری در آینده بکنم

میخواهم بدانم در زمان فوت پدر چه اموالی به نام ایشان بوده، و اگر بوده چرا به من نرسیده و ایا ارث من را خورده اند؟ چطور میتوانم بدونم اطلاع برادر و خواهر ناتنی ام استعلام بگیرم و انها متوجه نشوند
میخواهم مطمئن شودم اگر واقعاً در زمان فوت پدر چیزی به اسمش بوده شکایت کنم و درخواست ارث و سهم خودم را داشته باشم

ممنون از شما و زحمات شما

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
از دادگاه محل وقوع فوت تقاضای گواهی انحصار وراثت کنید .
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در زمان فوت پدرتان استعلام اموال و ماترک نمایید و درخواست تقسیم ترکه به طرفیت سایر وراث به استناد گواهی انحصار وراثت مطرح نمایید