مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت در زمین و اسناد

باسلام
زمینی به مساحت 2000 متر طبق ارایه نقشه زمین توسط فروشنده که 2نبش میباشد ولی بعد 2 سال برای انجام کار ساخت اقدام کردم مالک زمین بغلی امده وعنوان کرد کوچه درج شده در نقشه متعلق به اوست و بنده نمیتوانم استفاده کنم و زمین بنده 2 نبش نیست
حالا سوال اینجاست بنده به چه عنوان از فروشنده شکایت کنم
البته مورد دیگرش هم این است که با برق وشماره اشتراک به من فروخته ولی زمین برقی ندارد وقبل معامله بنده وفروش به من اشتراک باطل شده است
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات زمین است
آیا زمین شما در محدوده شهر است یا روستا
آیا زمین شما جز طرح هادی قرار دارد یا خیر
ایا کوچه در طرح جامع تفضیلی روستا قرار دارد یا خیر
و ...