مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و اخراج بعد از 10سال کار کردن

اینجانب در صرافی بانکی کار میکنم وتا پایان اسفند قرار داد داشتم مدیر عامل شرکت به اینجانب تهمت رشوه خواری زده تمام حساب های بانکی خودم و همسرم را گفتن بیار تا ما بررسی کنیم بعداز بررسی بدون اینکه چیزی پیدا کنن اینجانب را اخراج کرد و نیروی دیگری میخواهند بگیرن بفرمایید بگین من چیکار میتونم کنم که هم برگردم به سر کارم هم این تهمتی که زدن از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

بازگشت به کار پس از اخراج به دلیل رشوه تهمت رشوه خواری بازگشت به کار پس از اخراج اعاده حیثیت تهمت بازگشت به کار اعاده حیثیت رشوه خواری تهمت