مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مشاع

با سلام. بنده قصد خرید 2 دانگ
از ملکی دو طبقه را دارم. طبقه بالا بنده ساکن شوم و طبقه پایین شریکم که مالک 4 دانگ خواهد بود. آیا در آینده برای زندگی یا فروش به مشکل بر نمیخوریم؟
حیاط هم قراره به صورت مشترک استفاده بشه. ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت مالکیت شما مشاعی خواهد بود و هرگونه نقل و انتقال ممکن است در آینده به چالش‌های حقوقی برخورد نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروش اموال مشترک نیاز به قوانین خاص خود دارد لذا در حین فروش نحوه عقد قرارداد و شروط ضمن عقد ملاک عمل است