مشاوره حقوقی رایگان - بدهی شهرداری ملک بعد از خرید خانه

باسلام اینجانب یک ملک با
قولنامه خریدم بعد از این که یک ماه است ساکن شدم سه باز از شهرداری به درب خانه آمدن وحکم پلمب وتخریب دادن ومیگن این ملک بدهی شهرداری دارد وتخلف کرده حالا مابه صاحب ملک میگیم میگه این مبلغ رو نمیدم تکلیف ماچی هست؟ آیا میتونیم شکایت کنیم؟ چه شکایتی

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواستواعلان فسخ بدهید به جهت عیب و تدلیس در معامله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد می‌شود که معامله را به استناد خیار عیب یا خیار تدلیس فسخ نمائید و پول خود را دریافت نمائید‌.