مشاوره حقوقی رایگان - ثبت واقعه نکاح دائم و طلاق

با سلام خدمت وکلای محترم.
بنده آقا هستم که حدود یک سال و پنج ماه پیش با دختر مورد علاقم پس از تشریفات خواستگاری و.. ازدواج کردم
عقد را عاقد خواند و دفترچه ای بنام عقد نامه به ما داد که داخلش قید شده ایشون دوشیزه بوده و با اذن پدر ازدواج کرده ، نوع عقد دایم بوده و ذکر شده که زوج موظف هست که در فرصت آتی ازدواج را در دفتر خانه ثبت کند.
بعد از دو سه ماه ما مراجعه کردیم و ازمایشمون بهم نخورد و ازمایشگاه اجازه ازدواج صادر نکرد و گفتن دارو مصرف کنید بعد دو ماه دیگ بیاین.
این دوماه شد یکسال چون خانمم مخالف بود میگفت بذار شرایط مالیمون اوکی بشه بعد..، متاسفانه الان ب دلیل اختلافات کوچک و ساده بخاطر ورشکستگی بنده و دخالت های خانواده ایشان ،میخواد جدا بشه اولش میگفت مهریه نمیخوام الان وکیل گرفته و گفته که میخواد ازدواج ثبت بشه بعد مهریشو بذاره اجرا بعدم نمیخواد زندگی کنه ، لازم به ذکره حق طلاق ب ایشان ندادم ، و ایشان الان دختر نیستن.
سه سوال دارم .
1. باتوجه ب اینکه من یکبار برای ثبت اقدام کردم و مدارک و شواهد موجوده ایشان ب عنوان جرم ثبت نکردن واقعه ازدواج میتونه از من شکایت کنه ؟ اگر میتونه چقدر طول میکشه که دادگاه دفترخانه را موظف به زدن سند بکنه؟
2. آیا درین مدت ک ایشان میخواد شکایت کنه وخودش یا خانوادش نمیذارن با من بره و بیاد میتونه بعدا به عنوان شرایط عسر و حرج حق طلاق از دادگاه بگیره؟مثلا بگه این اقا یه ساله بمن خرجی نداده و منو ترک کرده(درصورتی که خودش ممانعت از حضور کرده)
3. اگر ایشان خواست از راه شکایت و دادخواست ازدواج را ثبت کنه و مهریشو بذاره اجرا اول اینکه این پروسه یعنی دادخواست ثبت وقعه نکاح تا درخواست مهریه چقدر طول میکشه دوما من میتونم طلاقش ندم؟
اگه میشه راهنماییم بکنید این سوال ها سوال خیلی از زوج هایی است ک مثل من ترس از شکست دارن و طرفشون میخواد بازیشون بده
ممنون از پاسخگویی کاملتون

پاسخ ها :

مجازات عدم ثبت ازدواج دائم عسر و حرج زوجه مطالبه مهریه توسط زوجه مهریه طلاق ندادن زوجه طلاق