مشاوره حقوقی رایگان - سرقت سگ

باسلام خدمت شما مشاور عزیز
یک سارق،سگ منو توی کوچه دزدیده بود.بعد از یکماه ازطریق پلیس فتا در آگهی فروشسایت درج آگهی پیدا شد.حالا ما بابت هزینه تنظیم کردن و..‌.وزمان تلف شده واز کار روزانه خودافتادن از سارق طلب خسارت کردیم اما فقط سگ رو تحویل داد وقاضی سارق رو آزاد کردچرا؟؟؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مجازات سارق،صرفا رد مال وبانظرقاضی حبس است واین خسارات که ذکرکرده اید قابلیت مطالبه ندارد