مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر

پدر بزرگ من زمین داشته 7هکتار ی جورایی عموم بزرگتر بوده خانواده دار بوده پدرم مجرد و عموم از نظر ثروت خوب بوده میگن کاکا تو کشت کن اون موقع هم پدربزرگم فوت بوده از اون وقت چند سال میگزره خاستن زمین بگیرن دیگه افتاد رو زمین نداده ما دستمون خالی اون موقع خیلی فقیر بودم زمین به هیشکی نداد الانم وضعش خیلی خوب هیچ جوره زورم بهشون نمی‌رسه دوتا عمه باهاش وصلت کردن منم هم پدرمو از دست دادم هم اون عموم ممنون که جواب من میدین

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر پدرتان فوت شده به عنوان نوه انحصار وراثت انجام دهید تا ارث خود را دریافت کنید