مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام و خسته نباشید بنده پسر سوم خانواده هستم پدرم 45سال پیش فوت کردند و پس از مرگ پدرم برادرانم در حیاط پدری خانه ساختند و من هم به ناچار در قسمت پست حیاط خانه ساختم،حیاط بنده ارزش و مساحت خیلی کمتری نسبت به حیاط برادرانم هست آیا میتوانم آنها را شکایت کنم

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اگر آن ملک ملک پدر بوده باید انحصار وراثت دهید تا سهم خود را دریافت کنید