مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سهم ارت

با سلام خدمت وکلای عزیز و محترم دادراه.
بعد از فوت پدر و مادر بزرگ من از طرف مادری دایی های من سهم ارث مادر و خاله های من را ندادن.و اموال باقی مانده در اختیار فرزندان دایی من میباشد که تقریبا همه را فروختن و تنها ملک مسکونی 1000 متری میباشد که پسر دایی های من در زمین دایی من که سهم ارث مادر من هم بود خانه ساختن. سوال بنده از شما این هست که با توجه به اینکه ما هیچ مدرکی بابت سهم ارث نداریم و حتی در حدود 30 سال قبل از طرف مادر و خاله های من یک بار شکایت شد که بخاطر پیگیری نکردن بی نتیجه ماند آیا میتوانیم از همان ملک مسکونی باقی مانده از پدربزرگ ما که الان نوه های ایشان در آن خانه ساختن شکایت کنیم.
از چه راهی میتوان اینکار را انجام داد. یا میتوانیم از طریق دادگاه درخواست کارشناسی کنیم.ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید.
خداوند به شما عمر طولانی و شاد دهد.سپاس

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام شما باید اثبات کنید که این ملک مال پدربزرگ بوده بهتراست حتما با وکیل مشورت بیشتز بگیرید چون موضوع مقداری پیچیدست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به مدارک اثبات مالکیت طرفین و ادله موجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتداددادخواست تحریر ترکه داده شود تا دارایی ها با کارشناسی و استعلام‌مشخص سود سپس به استناد گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه داده شود.اگر مشخص شود ملک‌ فوق جزء‌ماترک است دادخواست خلع ید مشاعی و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف داده شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در صورتی که ثابت شود از ماترک بوده بله

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

انحصاروراثت بگیرید وحقتان رامطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اثبات نمایید دلایل و مدارک می‌بایست بررسی شود