مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک ضمانت

سلام چکی بابت ضمانت به محل کار دادم الان میخوام استعفا بدم راه قانونی برای دریافت چک چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از استعفا دوستانه موضوع را پیگیری کنید اگر پاسخگو نبودند می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.
در زمان تسویه حساب باید چک را به شما تحویل دهند.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اظهارنامه ارسال کنید و اگر کارساز نبود دادخواست استرداد چک مطرح نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر با مذاکره تحویل ندادند اظهارنامه ارسال و اگر افاقه نکرد دادخواست حقوقی استرداد چک مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و دادخواست استرداد اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای ارسال و ضمن اعلام استعفا درخواست استرداد سفته امانی نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر کارفرما با استعفا موافقت نمود میتوانید استرداد چک تضمین را بخواهید البته اگر در چک ازبابت ضمانت نوشته باشید و در صورت امتناع کارفرما شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته استرداد لاشه چک را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مراجعه کنید وچک را تحویل بگیرید درغیراینصورت اظهارنامه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای چک خود اقدام نمایید دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم نتیجه دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید