مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت به علت بیماری

سلام من سال 96 اعزام شدم خدمت و در طول دوره اموزشی 2 یا 3 بار فرار کردم ک بعد از هربار ک برگشتم دادگاه مجازاتم را بخشیده.قبل از اعزام در کمیسیون معاف از رزم شدم .سابقه خودکشی در پادگان و بستری شدن در چند نوبت و چند بیمارستان را دارم .روزانه حدود 8 تا قرص اعصاب مصرف میکنم.الانم بعد از پایان اموزشی فراری هستم و ب یگانم مراجعه نکردم.حال میخام بدونم ک چه مجازاتی در انتظارم هست و ایا راهی هست ک بدون حضور در پادگان بتونم برای معافیت اقدام کنم؟؟ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر ابتدا باید از طریق پادگان اقدام کنید در همان جا نیز مشکل پزشکی خود را مطرح کنید