مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت یک سوم قیمت ملک

سلام من درسال 67 68 ملکی به خانمی فروختم به مبلغ1200هزارتومان این 100 متر از400 متر مساحت ملک بود قراربود 100متررا تفکیک کنم
وبه ایشان بدهم دراین گیر ودار خانم شکایتی طرح کرد وازطریق دادگاه اقدام به دریافت سند نمود وتاکنون مبلغ یک سوم ازمبلغ ملک که400 هزارتومان بود پرداخت نکرده ومن هم بقیه ملک را به شخص دیگری فروختم
ای اکنون بعداز 30 40سال میتوانم پیگری کنم وپول خودمو بگیرم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر وجه ان طبق قرارداد اخذ نشده اظهارنامه دهید ودادخواست مطالبه ثمن معامله دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ولی فقط همان باقیمانده ثمن معامله و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه ، قابل دریافت است

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام. بله. باقیمانده ثمن معامله قابل دریافت می باشد و خسارت تاخیر تادیه آن نیز، از تاریخ مطالبه به شما تعلق می گیرد.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله می توانید مابقی را مطابق قرارداد باخسارات بگیرید

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

بله ثمن‌ معامله قابل مطالبه هست باید دعوای مطالبه ثمن‌ معامله تقدیم کنید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بله دادخواست مطالبه بدهید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است