مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام پسر14 من پارسال با دوستش دعوا کرد خانواده اونها به در خونه ما هجوم اوردن و باعث یه درگیری شدن که موجب شکسته شدن بینی مادر اون پسر شد حالا بعد از یک سال دیروز دیه یک دهم بریدن ولی ما امکان پرداخت دیه رو ندارم شوهرم هم به علت دیسک کمر نمیتونن سر کار برن چیکار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد