مشاوره حقوقی رایگان - املاک و ثبت اسناد و بانکها در امور مزایده

باسلام. آیا ملک مشاع که در رهن وام می‌باشد و صاحب ملک فوت کند و بابت قرارداد وسط قرارداد صاحب ملک فوت کند و توسط چند وارث خساراتی زیادی به او بزنند و بعد چندسال مسنجر کارشناس خساراتی برآورده کرده بود و حتی خرج کفن و دفنش هم روش باشد و از طرفی دیگه وارث مقداری بفروشد و بانک هم مزایده نصفش ببرد و همه. بدهی هایه همان دین پرداخت نشده و خسارات هم پرداخت نشده باشد میتونه همان شخص شکایت جوابش میدان تا باقیمانده ملک فروخته نشود