مشاوره حقوقی رایگان - خیانت نامزد

سلام من اقایی هستم 30 ساله که با خانمی 34 ساله که مطلقه بود نامزد کردم- قبل از نامزدی با شخص دیگری در ارتباط بودن که ملاک نامزدی ما شد قطع کامل ارتباط با شخص سوم که خودش متاهل هم هست و 20 سال بزرگتر از خانم من هست بود- بعد از 3 سال متوجه شدم نامزدم خیانت کرده و تو این مدت 3 سال که نامزد بودیم از من زیرکانه مخفی کرده
از نامزد پرسیدم دلیلشو میگه بخاطر اینکه 1 ماه تنهام گذاشتی
الان چکار میتونم بکنم با این وضعیت توروخدا یه راهی بهم بگین داغونم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور شما از نامزد چیست ؟ عقد بودید ؟

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام بهترین راه شکایت ارتباط نامشروع کیفری هست

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

اگر در عقد موقت یا دایم شما می باشد می توانید شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همسرت خیانت کرده و مدرک دارید می توانید شکایت کنید

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

با سلام اگر عقد دائم منعقد نمودید شما میتوانید بابت رابطه نامشروع از ایشان شکایت کنید،البته برای این امر باید ادله متقنی داشته باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهترین راه جدا شدن می باشد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اگر عقد نیستید کاری نمی‌توانید بکنید و ترک کنید اگر عقد هستید رابطه نامشروع شکایت کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام سوال نامفهومه چون شما تعریف قانونی نامزدی رو احتمالا تعبیر به عقدکردین ، پس سوال منجز نیست.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

لطفاً قبل از هر اقدام قانونی هر دو به مشاوره خانواده مراجعه نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام با داشتن مستندات شکایت کیفری مطرح کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر همسر قانونی شما بوده امکان شکایت دارین، وگرنه خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر عقد ‌نکاح بین شما منعقد شده باشد امکان اقامه شکوائیه کیفری رابطه نامشروع وجود خواهد داشت

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید با ادله محکمه پسند شکایت کنید .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همسرتان خیانت کرده و میتوانید ثابت کنید می توانید شکایت کنید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام درصورتیکه عقد نکرده اید این رابطه را قطع کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام با وجود مدارک از ایشان شکایتِ زنا یا رابطه نامشروع مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اولا اگر عقد رسمی انجام نشده ذی سمت و ذی نفع در طرح شکایت نمیباشید
ثانیا اگر قبل از ازدواج شما ارتباطی بوده است باز هم سمتی در طرح شکایت ندارید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شماعقدکرده اید یانامزد؟
اگر نامزد که می توانید وی را رها کنید واگر عقد کرده اید ومطمئن هسید که همچنان به خیانت خود ادامه می‌دهد وی راطلاق دهید بهتراست