مشاوره حقوقی رایگان - اخراج کردن و گرفتن گوشی توسط مدرسه

سلام. من توی مدرسه ای درس میخونم که محیط و فضای کاملا افراطی و بسته ای داره وارد جزئیات نمیشم. مادرم رو قبل از عید خواستن و گفتن که یک سری حرف ها راجع به من شنیدن که من برخلاف قوانین مدرسه صحبت کردم یا اولیا زنگ زدن پشت سرم حرف زدن‌و ... بدون سند و مدرک و گفتن اگه میخواهید اخراج نشود باید گوشیشو بیاره تا خرداد تحویل بدهد، الان گوشیم دست مدرسه هست فقط میخواهم ببینم حق این کارو دارد؟ میتونه بدون سند و مدرک من رو اخراج کنه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق آموزش وپرورش موضوع را پیگیری بفرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از طریق آموزش و پرورش پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قوانین مربوط به تلفن همراه دانش آموزان بسته به قوانین و دستورالعمل‌های داخلی مدرسه است که از مهرماه هر سال به اولیای دانش‌آموزان ابلاغ خواهد شد اگر بر خلاف آن است از طریق آموزش و پرورش اقدام کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام خبر ازطریق آموزش پروش پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ حق چنین عملی را ندارند.
از طریق اداره آموزش و پرورش منطقه می‌توانید این تخلف را گزارش دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانند
اگر مشکلی دارید میتوانید از طریق آموزش و پرورش منطقه پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مدرسه اجازه ضبط غیر قانونی گوشی را ندارد