مشاوره حقوقی رایگان - سوختگی

سلام..بنده 21/12/1402بر اثر انفجار بشکه.دست چپ.قفصه سینه چپ.ویک طرف صورت چتم.سوخته که درچه سوختگین 3وخوده سوختگی 16درصدالام کردن.وچون زیردستم وقصه سینم خیلی وخیم بود.نیازبه پیوندداست که ازپاه چتم پوست جداکردم وزیرقصه سینه ودستم پیوندزدن حدودان نزدیک 60بخیه زده شد..به نزره شماچقددیه تعلوق میگیره به بنده.ودوماه هم استراحت کامل زده شده .شغل بنده سنگ کارهستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام جزیبات دیه و ارش در نظریه پزشکی قانونی و حکم دادگاه درج خواهد شد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تعیین و تشخیص میزان دیات در تخصص پزشکی قانونی و محاسبه آن در زمان پرداخت به عهده اجرای احکام می باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پزشکی قانونی تعیین میکند البته قابل اعتراض است
فکر کنم بیشتر از 50 در صد دیه به شما تعلق گیرد یعنی حدود 600 میلیون تومان

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بستگی به درصد آسیب‌هایی دارد که توسط پزشکی قانونی مشخص میشود