مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه قضایی

سلام درسال1401. 2نفر نظامی بدلیل اتهام نگهداری و سرقت سلاح بصورت غیرمجاز محکوم شدن.متهم نفراول به مبلغ 3 میلیون و متهم نفر دوم به 2سال حبس. اما قاضی باتوجه ب اختیارات 2سال حبس را تبدیل به12میلیون پول کرد و باتوجه ب شرایط خاص طرفین؛مبلغ 3میلیون متهم اول و 10 میلیون متهم دوم بمدت یکسال؛ساده و غیرمراقبتی معلق می نماید و متهم دوم 2میلیون به اجرا احکام پرداخت کرد.آیا سوء سابقه شد؟
اگر خود شخص برای استخدام در ارگان دولتی یا نظامی استعلام سوء پیشینه از سامانه سوء پیشینه بگیره؛ذکر میشود؟ ممنون بابت راهنمایی شما

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام مطابق ماده 19 و25 قانون مجازات اسلامی سو پیشینه محسوب و 2 سال پس از قطعیت حکم رفع خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
قاعدتاً خیر ، اگر بود می‌تونه بره اداره سجل کیفری حذفش کنه