مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمه و پیامک

سلام وقت بخیر
میخواسم بدونم اگر یک فرد از خیانت همسرش باخبر شود و مطمعن باشد ک خیانتی در کار هست ولی مدرکی نداشته باشه ک ثابت کنه آیا با مراجعه ب دادگاه وقاضی میتواند پرینت مکالماتو پیامک های همسرش را درخواست کند؟ایا قاضی با این درخواست موافقت میکند یا خیر؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بدن دلیل بعید بنظر می رسد .
موفق باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل مدارکی شکایت شما متقن ومحکمه پسند باشد امکان‌پذیر است در غیر این صورت به صرف شکایت استعلام نخواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا چنین دستوری صادر نمی‌شود
البته رویه شعب متفاوت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام با توجه به حساسیت موضوع و رویه قضایی و سیاست قضایی خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شکایت بدون ادله دیگری مطرح شود خیر