مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی / سوء پیشینه

بنده 30 سال سن دارم پدرم در دو نوبت علیه بنده شکایت تصرف عدوانی داشته و قصد ییرون کردنم از خانه را داشت
اما هر دو شکایت کیفری تصرف عدوانی توسط دادگاه رد شده
سوالم اینه که پدرم برای بار سوم شکایت تصرف عدوانی کرده و باتوجه به اینکه بنده نون آور خانه هستم و تمامی خرج و مخارج خانه را پرداخت میکنم و با توجه به اینکه پدرم سابقه ضرب و جرح مادر و خواهرم را دارد آیا علیه بنده حکم تصرف عدوانی زده خواهد شد؟

با این اوصاف اگه حکم قطعی تصرف عدوانی علیه بنده زده بشه برایم سوء پیشینه لحاظ خواهد شد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تصرف عدوانی در این خصوص متصور نیست

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام با توجه به پرونده های قبلی و اینکه میتونید به دادنامه های قبلی استناد کنید بعید به نظر میسرد ، خیر

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر داره
آیا پدر شما مالک ثبتی یا عادی هست؟
علت تصرف منزل پدر توسط شما چیه؟
آیا اذن در تصرف داشتید؟
به طور کلی سایر ویژگی های شاکی یا متهم یا جرایم منتسب به اونها در رد یا قبول شکایت دیگه تاثیری نداره

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ناقص بیان نمودید ایا پدر شما سند رسمی دارد یاخیر
خیر سوپیشینه ندارذ

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با خانواده خود مستقل زندکی کنید و از پدر جدا شوید.
سند ملک به نام ایشان است؟؟

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست ول‌کن در فرض محکومیت سو سابقه محسوب نخواهد شد.