مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن قرض

سلام. یکی از دوستانم حسابش مسدود شده بود، بنده در بازه زمانی چهار ماهه برای رفع بدهی های اون شخص و هزینه های درمانش، خورد خورد صد میلیون پول واریز میکردم به عنوان قرض، و هربار به بهانه باز شدن حساب به تاخیر افتاد و فکر میکنم در باز نکردن حساب شاید سهل انگاری میکند با توجه به اینکه کارت به نام شخص دیگری بوده، 1. صرف داشتن پرینت بانکی میتوانم اقدام به ثبت دادخواست کنم یا نیاز به اسکرین شات از پیام هایی که به صورت مکالمه بودن(و نه پیام صریح درخواست قرض) هست؟ 2. آیا اظهارنامه لازم هست از دید مرجع قضایی یا فرقی نمیکند؟ 3. در صورت تنظیم اظهارنامه، حداقل مهلت زمانی از زمان ثبت اظهارنامه چقدر باید باشه؟ 4. چه زمان میتونم درخواست خسارت تاخیر تادیه داشته باشم؟
تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه پرینت بانکی می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف داشتن پرینت واریز کافی نیست خسارت تاخیر تادیه از روزی که اظهارنامه یا دادخواست مطالبه وجه ارسال می کنید محاسبه می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی به طرفیت صاحب حساب بانک مقصد را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت تاخیر تادیه از روزی که اظهارنامه یا دادخواست مطالبه وجه ارسال می کنید محاسبه می شود مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی ارایه کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، پرینت کافی آیت اگر متن پیام ها را نیز داشته باشید موثر تر است، اظهارنامه الزام قانونی نیست اما مطالبه رسمی طلب است که از آن تاریخ مستحق تاخیر تادیه هستید، مهلتی که در اظهار نامه می‌دهید دلخواه است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا اظهارنامه مطابق ماده 156 قانون آیین دادرسی مدنی برای ایشان ارسال کنید سپس طرح دعوی مطالبه وجه به طرفیت ایشان نمایید تاخیر تادیه نیز از زمان طرح دعواست

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
1-پرینت بانکی کافیست و البته وجود اسکرین شات می تواند قرینه مثبته باشد.
2-اظهارنامه از نظر قضایی لازم نیست ولی توصیه میشود انجام دهید.
3-سوال سوم نامفهومه. اگر منظورتون مدت زمان پاسخگویی طرف مقابله حدود 1 هفته
4-خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه به استناد شهود قابل دریافت است.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت تنظیم اظهارنامه گزینه مربوطه را انتخاب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
بله اظهارنامه ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید خسارت تاخیر را از زمان اظهارنامه یا دادخواست مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما به نظر میرسد یک پرونده کامل است و قطور باید اسناد و مدارک دقیق و کامل رویت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و