مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری در سربازی

سلام من سربازم قبل سربازی شرکت کار می‌کردم یک سال و نیم بیمه بودم الان میتونم از بیمه حقوق بیمه بیکاری استفاده کنم یا نه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اگر حداقل 6 ماه پرداخت داشته باشید قابل اقدام است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بیمه بیکاری ایام خدمت سربازی
یعنی فرض کنیم فردی ده سال سابقه کاری دارد و 20 ماه خدمت سربازی در محاسبه بیمه بیکاری ملاک 120 ماه قرار می‌گیرد یا با احتساب مدت خرید سربازی که می شود 140 ماه؟ تنها سوابقی که حق بیمه بیکاری 3 درصد بیمه بیکاری آن پرداخت شده باشد جزء سوابق بیمه بیکاری لحاظ می شود.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شرکت جهت کار مراجعه کنید اگر نامه عدم نیاز به شما داد میتوانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر بنظر چنین امکانی وجود ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از بیمه مربوطه پیگیری کنید