مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروب

سلام ببخشید یه سوال داشتم ازتون که امیدوارم جوابمو بدین ....
از ما توی ماشین تقریبا یک لیتر مشروب دست ساز گرفتن و ماشینو بردن پارکینگ و از ماهم تعهد گرفتن و صورت جلسه کردن و گفتن برین فردا بیاین واسه دادگاه حالا چون ما بار اولمونه نمیدونیم واقعا باید چیکار کنم اگه میشه راهنماییمون کنید و جزا با توجه به اینکه بار اولمونه چی میشه

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نیازمند وکیل خواهید بود چنانچه مرتکب شرب خمر نشده باشید جزای نقدی در پی خواهد داشت.