مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب و استعلام

سلام وقتتون بخیر باشه"اگه جایی برای شخصی حکم جلب سیار گرفته باشن(کیفری)
واون شخص بخواد ب صورت پیمان کاری برای ارگان های نظامی کار خدماتی انجام بده"و اون ارگان استعلام بگیره از اون شخص"حکم جلب شخص پیمان کار یا کارگر داخل استعلام اون دستگاه مشخص میشه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به پاسخ استعلام. دارد، ولی از جلب در امان نخواهید بود، مننظر اجرای عملیات باشید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بستگی به نهاد نظامی مربوطه دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا جای نگرانی نیست برای شما

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بستگی به نهاد مربوطه دارد