مشاوره حقوقی رایگان - خرید یک سهم از 6 سهم ملک مشاع

ما ملکی را خریدیم که از 6 دانگ 5 دانگ مال ماست و یک دانگ هم برا یه نفر دیگه.
بهتر تصمیم برا اون یک دانگ باقی مانده چی میتونه باشه.طرف راضی نیست اون یک دانگ را بفروشه میگه ملک پدریم هست و یادگاری و این حرفها.ما هم نمیخواهیم اون 5 سهم را به اسشون بدیم.الان هم هر چی سرمایه داشتیم دادیم به اون 5 سهم و جایی هم برا نشستن نداریم.میتونیم در یک طبقه ساکن بشیم.و بهترین تصمیم چی میتونه باشه؟ممنون

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید درخواست تقسیم و در صورت عدم امکان درخواست فروش بدهید