مشاوره حقوقی رایگان - افترا و دروغ نزد مقامات رسمی

با سلام وقت بخیر من ویک نفر دیگر شاهد یک نفر مالباخته بودیم که موتور آن دزدیه شد حالا مال باخته محکوم شده و دزد شکایت من و دیگر شاهد را کرده ما هم هرچه دیدیم را ب صداقت بیان کردیم آیا محکومیت مالباخته باعث محکومیت ما هم میشود ؟ دزد از ما به جرم افترا و دروغ نزد مقامات رسمی شکایت کرده ممنون میشوم اگر‌پاسخگو باشید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شهادت کذب نباشد مشکلی پیش نمیاد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در خصوص شکایت علیه شما به عنوان شهادت دروغ اثبات عنصر روانی جرم که همان قصد مجرمانه است برای شاکی سخت است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
بستگی به نحوه شهادت سما دارد مدارک و مستندات نیازمند بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
اگر شما شهادت کذب مطرح نکرده باشید امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت
شما لایحه دفاعیه تنظیم و ارائه نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگرشهادت شما کذب نباشد، میتوان از شما دفاع کرد.

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

تنها در صورتی که شهادت شما دروغ باشد و این موضوع در دادگاه اثبات گردد شما محکوم خواهید شد اما محکومیت مالباخته دلیلی بر شهادت دروغ شما نیست

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر شهادت کذب ندادید جای نگرانی نیست.با وکیل مشاوره کنید تا بررسی شود.

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

باید موضوع شکایت بررسی شود اگر شهادت کذب نباشد مشکلی نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ملاک تشخیص قاضی رسیدگی کننده می‌باشد آیا جرم واقع شده است یا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
راه دفاع وجود دارد