مشاوره حقوقی رایگان - قرض الحسنه

سلام خسته نباشید من حدود دو ماه قبل به یکی از آشنا ها که مغازه داره مبلغ چهل هفت میلیون قرض دادم و سودی هم ازش نخواستم ، همون آول بهش یاد آوری کردن که من به فلان تاریخ پولمو لازم دارم میتونی پس بدی گفت بله . ولی الان دو ماه ازش رد شده هنوز پولمو نداده رفته شهرستان زنگ منو هم جواب نمیده من شاهد ندارم ولی ازش رسید دریافتی پول گرفتم و از بانک هم رسید هاشو دارم به نظرتون شکایت کنم ؟ البته من اتباع استم .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بر اساس رسید ها دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما رسید را از بانک دریافت نمایید اظهارنامه ارسال کرده و سپس دادخواست بدهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله دادخواست مطالبه وجه بدهین با مستندات و دلایل

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه ارسال کرده و سپس دادخواست بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم با وجود اسناد و مدارک دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه عدیه مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه با خسارت تاخیر تادیه و خسارت دادرسی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست متناسب مطرح گردد