مشاوره حقوقی رایگان - درخواست شناسنامه برای اتباع

سلام
من حدود 30 سالم شده و متولد ایران هستم پدرمم حدود 45 سال ایران و 18 سالگی رفتم دنبال کارهای شناسنامه حتی انگشت نگاری تهران رفتم گفتن برگرد مشهد جوابش میاد بگیر
بعد دو سه سال رفتن به اداره گذرنامه شهرمون چیزی نیومده بود و منم دیگه پیگیر نشدم ایا میتونم هنوز بگیرم ؟
الان که تو عقدم و همسرم هم ایرانیه
میتونم الان بگیرم ایا ؟

پاسخ ها :

حسين  مصطفي زاده گيچه

حسين مصطفي زاده گيچه :

سلام با توجه به قبول سیستم خون در قانون تابعیت ایران،مشکلی نداری.میتونی بگیری