مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ماشین

سلام حدود بیست سال پیش شخصی به ماشین من زد وبرای خسارت دادن نیامد حالا من شماره ملی فرد مورد نظر را پیدا کردم ولی شورای حل اختلاف می‌گوید من به روز نمیتوانم خسارت بگیرم راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان اخذ به روز وجود نخواهد داشت خسارت ملاک همان زمان تصادف است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بعد این همه مدت قطعا دلایل و ادله از بین رفته است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ درست است چرا که شما بعد از بیست سال اقدام به مطالبه نموده‌اید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست دلایل و مستندات داشته باشید سپس درخواست کارشناسی نمایید در صورت اعتراض به رای می‌توانید تجدید نظرخواهی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان اخذ به روز وجود نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید