مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

سلام و خسته نباشید.
پدر بزرگ من 81 سال سن دارن و همسرشون فوت کرده 4 تا دختر دارن بدون هیچ پسری و تحت حمایت هیچ گونه بیمه ای نیستن میخواستم بدونم من به عنوان نوه میتونم کفالت ایشون رو بگیرم و معاف بشم؟ ایشون از کار افتاده هستن البته.

پاسخ ها :

معافیت کفالت پدربزرگ معافیت کفالت سربازی کفالت پدربزرگ معافیت کفالت معافیت سربازی سربازی معافیت کفالت