مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

منا به همراه یکی از دوستان برای مهمانی رفتیم خانه یکی از دوستان در را زدیم باز کرد و رفتیم داخل یک نفر انجا بود ک ما حساب طلبکاری داشتیم که منجر به بگو مگو شد و زن صاحبخانه ب پلیس خبر داد بود ما رفته بودیم و ادعای ورود به عنف کرده ایا قانون قبول میکند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است خیر ورود به عنف نیست
هرچند باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید این مورد را بتواند به اثبات برساند چون موردی برای ورود به عنف نیست اگر شهودی دارید ارایه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به صورت غیرقانونی وارد حریم خصوصی شخصی شده باشید ورود به عنف محسوب می‌شود باید به اجبار از طرف شما صورت گرفته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما خیربستگی به دلایل طرف مقابل دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بستگی به دلایل ارائه شده شاکی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر ثابت کنید با دعوت آنها وارد منزل شده اید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قانون هر چیزی را که مطابق ادله کیفری محرز شود قبول می‌کند در صورتی که جرمی انجام نداده باشید جای نگرانی نیست