مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تخلیه فوری منزل

حدود 6 ماه از اتمام قولنامه بنگاهی گذشته اما مستاجر قصد تخلیه منزل را ندارد، برای تخلیه فوری منزل باید چکارکنم و چه دادخواستی بدهم که سریعتر به نتیجه برسم؟
و اینکه میتونم سریع حکم تخلیه بگیرم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که قرارداد شما مطابق با قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 مکتوب و به امضای دو شهود رسیده باشد دستور تخلیه مستقیم صادر خواهد شد در غیر این صورت باید از طریق دادگاه حکم تخلیه بگیرید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

اگر قرارداد اجاره دارید و دو شاهد امضا زده اند اقدام قانونی و از شورای حل اختلاف تقاضا نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست دستور تخلیه فوری از شورای خل اختلاف بر اساس قرارداد اجاره نامه و دو شاهد مرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر اجاره نامه شما شرایط صدور دستور تخلیه را دارد تقاضای صدور دستور تخلیه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
توجه داشته باشید اگر مستاجر اجاره شش ماه را پرداخت کرده باشد فرض بر این است که قرارداد برای یک سال دیگر تمدید شده که در این صورت باید صبر کنید تا یک سال تمام بشه.