مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

باسلام و خسته نباشید خدمت تمامی دست اندرکاران این برنامه..پدرم دوسه سال پیش در شهرستان گلپایگان اصفهان فوت و در شهر زادگاه اهواز دفن شده .. پدر و مادرم چندسال پیش طلاق گرفتن پدرم زن دوم اختیار کرد که یه دختر حاصل این ازدواج است.و از زن اول (مادرم که ایشان هم فوت شده) چهار پسر دارد که پسر کوچکتر بانارسایی کلیه فوت شده وپسر دوم معلول جسمی حرکتی میباشد فلج اطفال ....سئوال ایا بعداز فوت زن میتواند مهریه خود را مطالبه کند..از حقوق پدر پسر معلول میتواندسهمی داشته باشد..درصورت بروز اختلاف باتوجه به اینکه زن دوم ساکن اهواز است و فرزندان متوفی ساکن اصفهان درکدام شهر به دادسرا مراجعه کنم.در صورت نیاز به وکیل ایا امکانش هست که تمام هزینه وکالت را بعداز تقسیم ارث پرداخت شود..لطفا در اسرع وقت پاسخ دهید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد از فوت هم میتوانند تقاضای مهریه کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه تا زمانی که توسط زوجه بخشیده نشده است هر زمان قابل مطالبه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله بعد از فوت نیز قابل اقدام است
حق الوکاله توافقی است باید با وکیل محترم اراضی کنید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام مخاطب گرامی می توانید بابت مهر اقدام نمایید ..در صورت نیاز به مشاوره تلفنی می توانید از سایت اقدام نمایید ..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وراث می‌توانند درخواست تقسیم ماترک نمایند فرزند معلول نیز مشمول وصول حقوق و مستمری پدر متوفاست محل طرح دادخواست این موضوع آخرین اقامتگاه متوفاست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مهریه بعد فوت به عنوان ماترک قابل مطالبه می‌باشد