مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. مهریه من 300عدد سکه است با ارزش فعلی . سوالم اینه با گذشت زمان مثلا 20 سال بعد اگه به مشکل خوردیم و خواستم مهرمو بزارم اجرا با ارزش سکه اون زمان محاسبه میشه بهم تعلق میگیره ؟یا ارزش ساله نوشته شده ی مهر موقع عقد ؟ مثلا اگه الان 2 میلیارد بشه اون موقع با تورم بالا و قیمت اون زمانه سکه میشه 4 میلیارد ؟؟ مثال زدم که منظورمو متوجه بشید

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام - قیمت روز سکه حالا هر موقع شما اقدام به مطالبه مهریه کنید بر اساس قیمت همان زمان محاسبه می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مهریه سکه است می‌بایست سکه تحویل بدهی

اگر مهریه وجه نقد باشد در آن صورت می‌بایست به نرخ روز تحویل بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سکه مال مثلی است و مثل آن ( سکه ) پرداخت خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
مال مثلی یا قیمی باشد
باید عین یا قیمت تادیه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه صد ساله دیگه باشد زوج را به پرداخت 300 سکه محکوم می کند.
و قیمت سکه به هر میزانی که باشد باید پرداخت کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که رای پرداخت مهریه علیه زوج قطعی شود ایشان ملزم است به تاریخ روز، سکه پرداخت نماید