مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
ماحصل ازدواج بنده در طی 12 سال یه خونه و باغ هستش که به نام خانمم هستش و عملا بجز یه ماشین قراضه 1388 مالی به نامم ندارم.
کارمند بازنشسته ام و مستاجر.
19 میلیون حقوق
8 میلیون اجاره خونه
سوال؟
آیا ماشینم هم توقیف مهریه میشه؟
حقوقم چی؟
ممنون میشم راهنماییم کنین شرایط گرفتن وکیل رو ندارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ماشین شما وسیله امرار معاشتان باشد جز مستثنیات دین است و توقیف نمی‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ماشین جزو مستثنیات دین نمی‌باشد بهتر است آن را انتقال دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه
مگر اینکه وسیله نقلیه شما وسیله ای برای امرار معاش باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ماشین توقیف می شود
حقوق یک چهارم توقیف می شود
باغ نیز اگر زوجه مدارکی داشته باشد می تواند توقیف کند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طلبکار میتواند یک چهارم حقوق را میتوان بابت بدهی توقیف کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یک چهارم از حقوق شما در صورتی که اولاد داشته باشید و در صورتی که اولاد نداشته باشید یک سوم از حقوق شما کسر می‌گردد خانه که به نام همسرتان است ماشین نیز توقیف می‌شود