مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه الزام به تمکین بر علیه من صادر شده (زوجه)

با سلام و وقت بخیر
اجراییه الزام به تمکین بر علیه من در تاریخ 1403/01/05 صادر شده است قصد دارم در تاریخ 8 فروردین به اجرای احکام مراجعه کنم برای برگشتن، سوالی که دارم این است که در اجراییه محکوم شدم به 1- بازگشت و تمکین طی 10 روز و 2- هزینه اجرایی و حتی تبصره زده است که باید مالی معرفی کنم ، بحث هزینه اجرایی یعنی چه؟ آیا باید هزینه ای را پرداخت کنم؟
و دومین سوال آیا می توانم در جلسه اجراییه درخواست مامور و درخواست گرفتن کلید منزل و تحویل به من از طریق مامور داشته باشم و در آن صورتجلسه عنوان کنم که حاضر به بخشش مهریه نیستم و هر گونه مدرک دال بر این مورد به اجبار بوده و کذب است؟
لطفا مرا راهنمایی کنید، خانواده من یزد هستن و همسرم کرج و من آنجا هیچ کسی را ندارم
ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در خصوص اجرای تمکین معمولاً ضمانت اجرایی وجود ندارد زیرا ورود به حریم شخصی خانوادگی محسوب می‌شود و شما مجبور نیستید مهریه خود را بذل نمایید و کاملاً قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای تمکین شما نیازی به بخشش مهریه ندارید می‌توانید درخواست نمایید که قصد تمکین دارید و هماهنگ شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
توجه داشته باشید حکم الزام به تمکین الزام فیزیکی ندارد و تنها اثر آن برای زمانی است که نفقه تعلق نگیرد اگر خوف مالی و جانی و خطری در بر دارد بازگشت تان میتوانید تمکین نکنید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

اصولا عدم تمکین زن می تواند از موجبات عدم پرداخت نفقه توسط مرد باشد ...در خصوص تمکین نیازی به بخشش مهریه ندارید ...موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.
هزینه ای اخذ نمی شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم نیازی به بخشش مهریه نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کافیست به زندگی برگردید در خصوص مهریه نیز ربطی به موضوع تمکین نداشته و نیز مامور اجرای احکام کلیدی به شما تحویل نمی‌دهد در صورتی که به زندگی برگشتید و در بسته بود از همان جا با پلیس 110 تماس و صورتجلسه نمایید البته بهتر است نشستی خانوادگی داشته باشید و صورت جلسه‌ای تنظیم که در فلان تاریخ به امضای شهود فلان با همسرتان به خیر و خوشی به زندگی مشترک برگشته‌اید و صورتجلسه را نزد خود نگه دارید و رونوشتی از آن به زوج تقدیم نمایید