مشاوره حقوقی رایگان - سهام بورس

سلام. ضمن تبریک سال نو و ارزوی موفقیت برای همگی.
من یک سال اخیر به توصیه یکی از همکارانم اقدام به خرید سهام از بورس کردم (پیامکهاشون که ایشون به من قول دادن سهام رانتی دارند و در صورت ضرر جبران می کنند و... موجود است) . روی یکی از سهم ها به سود که رسیدیم من مبلغ حدود 21 میلیون تومان براشون واریز کردم و تراکنشش موجوده. روی سهم های دیگه که ضرر شده ایشون به قولش عمل نکردن و من گفتم ازشون شکایت میکنم. آیا من میتونم جهت جبران بخشی از ضررم از ایشون شکایت کنم و اون 21 میلیون تومان را پس بگیرم؟ ما هیچ قراردادی نداشتیم و فقط پیامکهامون در این خصوص موجوده. من براشون اظهارنامه فرستادم که اون پول رو قرض دادم و بهم برگردونید اما ایشون هیچ جوابی ندادند و گفتن هرکاری دلم میخاد انجام بدم و شکایت کنم. چجوری میتونم به اون 21 میلیون برسم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این مورد شما در سود و ضرر سهیم هستیدمگر اینکه طرف مقابل در این خصوص تضمین نموده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما اقدام علیه خود انجام داده‌اید و مسئول هرگونه خرید و فروش در بورس علیه خودتان هستید