مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

با سلام

اینجانب یک خواهر دارم که به علت فوت پدر و مادر و بیماری که داشتن از طریق دادگاه برای قیومیت و کفالتشان اقدام کردم که با بررسی هایی که انجام شد دادگاه حکم قیومیت را به من دادن، یک برادر دیگرم داریم که به دلایلی چندین سال هستن ساکن شهر دیگری هست و قطع رابطه کردیم در حال حاضر تنها سرپرست خواهرم با من هست و حکم قیومیت از دادگاه هم گرفتم، آیا با این حال نظام وظیفه میتواند از صدور معافیت کفالت جلوگیری کند چون مراجعه کردم گفتن رای دادگاه برای ما ملاک نیست و چون در هرصورت برادر دیگری دارید معافیت نمیتوانیم صادر کنیم. ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
پاسخ سازمان نظام‌وظیفه درست بنظر میرسد
مادام که فرزند ذکور در خانواده باشه معافیت کفالت برای شما امکان پذیر نیست