مشاوره حقوقی رایگان - دسترسي به اطلاعات پرونده

از ما شكايت شده و از دادسرا ابلاغيه اومده، همسايه شكايت كرده و شاهد اورده، چه جوري اسامي شهود رو بفهميم؟
تو ابلاغيه چيزي ننوشته، ميخوام اسم شهود رو بدونم كه ثابت كنم دروغ ميگن چون ما اصلا خبر نداريم جريان چيه
دادسرا رفتم ميگه فيش حقوقي بياريد بعدش ميگيم ، چه جوري اطلاعات پرونده رو ببينيم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام امکان دارد چون ضمانت ندارد نمیتونید مطالعه بشود از وکیل استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست مطالعه پرونده بدهید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا ضامن همراه خود داشته باشید سپس امکان مطالعه پرونده خواهید داشت.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید درخواست رونوشت از پرونده را از مقام قضایی تیدیم نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعد از گذاشتن فیش حقوقی درخواست مطالعه پرونده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حضوری مراجعه و درخواست مطالعه پرونده را بنمایید