مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

حدود یک سال پیش گوشی همراه خودم رو به فردی که تازه از زندان آزاد شده بود و اوضاع مالی خوبی نداشت بصورت اقساطی فروختم که 1.5 تا 2 تومن پرداخت کردن ولی 5 تومن باقی مانده رو ندادن.من گوشی و کارتن و لوازمشو داده بودم ولی مالکیت گوشی هنوز هم ندادم و ایشون دوباره به زندان افتادن سوالم اینه من چطوری میتونم گوشی یا باقی پولم رو بگیرم. یکبار هم به منزل ایشون برای طلب پولم قبل افتادن دوباره ایشون به زندان رفته بودم با ضرب و شتم مواجه شدم که گفتن این سری منو ببینه ماشینمم میگیرن و نمیدن. لطفاً راهنمایی کنید من در شهر غریب تبعیض(تبریز) چه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید برای طلب خود اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه در شورای حل اختلاف مطرح نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست متناسب مطرح گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده نیازمند بررسی دقیق‌تر اسناد و مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و بررسی جزئیات می‌باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید علیه ایشان طرح دعوی مطالبه وجه گوشی را مطرح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

علیه ایشان طرح دعوی استرداد گوشی مطرح نمایید