مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر پردیس

سلام وقت بخیر
دوست پدرم یه امتیاز مسکن مهر پردیس داشتن که از اون اول قرار بود به خاطر یه بد و بستونی که با پدرم داشتن این امتیاز برای پدرم باشه و تمام واریزیها رو از اول من و پدرم انجام دادیم و سال 97 یه وکالت نامه از ایشون گرفتیم و به عمران مراجعه کردیم و 5 برگی رو نقل و انتقال زدیم به نام من و کارت اقساط هم به نام من از اول صادر شد و عرصه رو هم خریداری کردم و دفترچه اش به نام من هست .فقط 5 برگی اول به نام ایشون هست و توصفحه نقل و انتقال به نام من خورده ولی بابت این واگذاری امتیاز پولی جابه جا نشد چون توافقی بود.
حالا میخواستم بپرسم زمان صدور سند آیا به مالک اولیه احتیاج هست یا سند مستقیم به نام من صادر میشه؟
کلا برای کارهای این ملک اعم از خرید و فروش و به نام زدن به مالک اول نیاز هست؟
پدرم چندماهه الان فوت کردن و الان ایشون اومدن ادعا میکنن که باید به من پول پرداخت بشه.آیا قانونی میتونن کاری انجام بدن؟.ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید گواهی انحصار ورثه گرفت و دادخواست اثبات مالکیت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده نیازمند بررسی دقیق‌تر اسناد و مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و بررسی جزئیات می‌باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکالت داری نیاز نیست
شما مدارک را آماده کنید برای دفاع

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از سازمان مربوطه موضوع را پیگیری فرمایید موضوع مشمول قرارداد فی مابین و تعهدات ضمنه عقد است