مشاوره حقوقی رایگان - امکان اعاده حیثیت وجود دارد؟

وقت بخیر
بنده از کارفرما در اداره کار شکایت کردم و حق و حقوق خودمو گرفتم همچنین از کار اخراج شدم بعد کارفرما از بنده شکایت خیانت در امانت کرد(ادعای دروغ)چون خوددشون مسن بودن به دخترشون وکالت دادن که دخترشون هم وکیل گرفتن در طی همین ماجرا کارفرما فوت شدن و رای دادگاه اینگونه بود که طبق تحقیقات میدانی و تبصره مصوبه سال93شکایتشون رد شد و همچنین اعتراض وکیلشون حالا بنده میتونم اعاده حیثیت کنم؟کسایی هم شهادت دروغ علیه من داده بودن که از بستگان همون آقا بودن از اونها هم میتونم اعاده حیثیت بکنم؟
ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله افترا هست با دلایل ابرازی شکایت ثبت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام‌
ابتدا یاید شهادت کذب را اثبات نمایید.

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
وقتی کسی شکایتی را مطرح می کند، با این فرض که به دنبال احقاق حق خویش است، حتی در صورت قرار منع تعقیب و برائت متشاکی، معمولا برای متشاکی حق اعاده حیثیت به وجود نمی آید. مگر در صورتی که متشاکی علم و عمد شاکی در شکایت واهی و دروغ را ثابت کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر نتیجه نخواهید گرفت
باید سؤنیت شاکی احراز گردد
شاکی فوت شده است