مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از رنگ کار

سلام و وقت بخیر
هفته پیش برای رنگ و دکلره اقدام کردم
ک در نهایت بعد از کلی سوزش و حالت تهوع
شستشو کردن ولی بعد گذشت چن ساعتی پوست سرم با تاول و عفونت همراه شد و فردای همان روز نیمه راست صورتم انگاری فلج شد
الان بعد گذشت چندین روز بعد تزریق دگزامتازون کمی از حالت صورتم ب روال قبلی برگشته( البته بخاطر شیردهی تأخیر انداختم در تزریق آمپول)
خواستم فقط بابت تنبیه اون خانم میانگین دریافت دیه رو بدونم
قبلا از پاسخگویی شما متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان با توجه به آسیب وارده توسط پزشکی قانونی تعیین می شود.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
تشخیص و تعیین میزان دیات در تخصص پزشکی قانونی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله شکایت متصور است ولی صرف نظر نمایید زیرا یک حادثه بوده، مصالحه و گذشت بهتر است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

دادخواست مطالبه خسارت می. توانید بدهید، میزان دیه هم پزشکی قانونی تعیین خواهد کرد