مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی هنگام نوسازی

با سلام ملکی در روستا داریم که در سال 1365 خانه ساختیم در سال 1385 هم برای ملکم سند ششدانگ گرفتم میخوام اینجا رو بکوبم و نوسازی کنم بنیاد مسکن و دهیاری 60 متر عقب کشی برای خانه من زمینم در نظر گرفتن هزینه زمینم رو میخوام که بنیاد میگه به دهیاری برو به ما مربوط نمیشه دهیاری هم میگه فعلا پولی نداریم و نمیخوام طرح رو اجرا کنیم میتونم از حقوق مالکانه بالای 5 سال خودم برخوردار باشم و دهیاری خودش گفته نیازی به پروانه نداری کاری باهات نداریم برو بکوب بساز آیا میتونم بکوبم و بسازم و عقب نشینی نکنم چون هیچ پولی بهم نمیدن پروانه هم نمیدن میگن باید عقب نشینی انجام بشه تا پروانه بدیم پولی هم نداریم برو خانه ات رو نوسازی کن میتونم ضمنا کوچه ای که 3 متر هست میخوان 6 متری بشه تمام 3 متر متعلق به زمین ماست ما این کوچه رو برای خودمون گذاشتیم و 4 تا همسایه های روبرو در رو به کوچه باز کردن بدون اجازه آیا نباید 3 متر دیگر رو اونا برن عقب

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .