مشاوره حقوقی رایگان - مجوز برای زمین غیر بافته چسبیده به بافت

با سلام
من یه زمین 147 متری دارم در تهران اسلامشهر که کوچه 8 متریه و جدول کشی شده و زمین صاف شده و حتی دو طرف کوچه مسجد ساخته شده گه اب برق گازم دارن زمینه منم سومین قطعه بعداز مسجده ولی کوچمون غیره بافته بصورت خنده دارم غیره بافته چون وسطه شهره و یه طرف بافته فقط کوچه ی ما و خیابان بقلی غیر بافته که بعد از اون خیابونم کلا یه شهرک جدیده که اونجا نه آب برق گاز داره ولی مجوز ساخت میدن و داخله بفته و البته رفتیم شهرداری دیگه خودشون وقتی جوابی نتونستن بدن برای پیچوندن گفتن زمین تو طرح آموزشی هست و خیابان بقلیتونم طرح ورزشی که یکی از رفیقام تو اون خیابونه مجوز گرفته که دقیقا پشته زمینه من میشه زمینش ولی نمیگه چجوری چند نفرم اونجا ضایعاتی باز کردن و بعدشم دیگع راحت ساختن پرسیدم بس دوتا مسجد که دو طرفه کوچه ساخته شده چی؟
دیگه عصبانی شدن بیرونم کردن من چجوری باید مجوزه ساخت بگیرم ؟
هرکسی ام بتونه برام انجامش بده حق و زحمش تمامو کمال با جانو دل پرداخت میکنم و در آخر بگم که پرونده سازی کردم و از کسی که قولنامه مادر که به اسمه خودشه خریدم ممنون میشم راهنماییم کنید و حتی اگه میتونید که برام مجوز بگیرید بگید حتما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .