مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده به یه شخص با وساطت یه شخص دیگه اعتماد کردم و ماشینم رو دادم به شخص اول به اسم ه.ع که برام بفروشه
بابت اینکه ماشین من رو میفروشه و بهم پولش رو برمیگردونه ، برابر مبلغ ماشین یعنی 100 میلیون تومن ، به من سفته داد.
بعد چند ماه تقاضای پولمو کردم از هادی ولی به بهانه های مختلف بهم منو رد می‌کرد.
بعد مدتی یه چک 15 میلیونی بهم داد که‌اونم جاش خالی بود.
وقتی که چک رو بهم داد گفتش که بقیه پولمو تا آخر ماه بهم میده ولی بازم خبری ازش نشد.
من پیگیر شدم و شماره تماس بنگاهی که ماشینو بهش داده برای فروش رو پیدا کردم و از طرف پرسیدم بهم گفت ماشین رو چند ماهه فروخته و پولشو کامل گرفته، ولی به من نمی‌داد.
الان میخوام بدونم از چه راه هایی میتونم حقمو بگیرم ازش؟
اگه پول منو خرج کنه یا انتقال بده به حساب کس دیگه ای و تو روز دادگاه با شاهد برای اعسار اقدام کنه چی میشه؟ آیا دادگاه سریع موافقت میکنه؟ از مبلغ 100 میلیون تومن چقدر پیش پرداخت میشه و چقد اعسار؟
من میتونم کیفری هم شکایت کنم؟ خیانت در امانت یا کلاهبرداری؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .