مشاوره حقوقی رایگان - وکالت جهت تعویض پلاک که تاریخ ان گذشته باشه

باسلام و تبریک سال نو. بنده یک ماشین خریدم در23 اسفند،وکالت محضری دادن 10 روزه جهت تعویض پلاک ،نرسیدم برم ،میخوره به تعطیلات عید انگار تا 3عید مهلت دارم ماشین رفته پارکینگ ،تا 5 ترخیص میشه بعداز 5 میتونم برم جهت تعویض پلاک ممنون اگر راهنمای کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وکالت‌نامه منقضی شود امکان پذیر نیست مگر تمدید مجدد وکالت نامه یا الزام دادخواست فک پلاک بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر دو باره باید ازش وکالت بگیری یا دادخواست الزام به سند بدهی

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت اتمام وکالت می‌بایست مجدداً اقدام به وصول وکالت تعویض پلاک نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه
وکالت‌نامه منقضی شود امکان پذیر نیست مگر تمدید مجدد وکالت یا الزام دادخواست فک پلاک مطرح نمایید