مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از خود

با سلام و‌خسته نباشید بنده چند مدتی با خانمی دوست بودم بعدش ازهم‌جدا شدیم بعد از پنچ ماه بهم زنگ زد و‌گفت می تونی بهم‌کمک‌کنی 30میلیون‌بدهکارم بنده هم‌بهش دادم و بعد چند روز بهم زنگ که امشب بیا ببینمت و منم که رفتم درو که زدم باز نکرد بعدش نگران شدم با لگ زدم باز کرد و دیدم چاقو دستشه و یه مرد از پشت منو‌گرفت منم‌ چاقورو از دستش دراوردم و توی دوربین جلوی‌در چاقو دست من بود و اون مرد منو گرفت بود و بعدش که چاقو افتاد اینا دوباره منو‌بردن‌داخل‌الانم‌شکایت‌ورود به عنف و ضرب وجرح با چاقو و سرقت وافترا کرده می تونید راهنماییم کنید ایا دفاع از خود میشه

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه براساس مدارک و‌مستندات و فیلم ها بررسی و تصمیم گیری می کند شماهم میتواند با اظهارات خود دفاع موثری نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دفاع مشروع انتخاب مناسبی نیست پیشنهاد میگردد وکیل اختیار نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر خیر ولی قاضی با توجه به فیلم دوربین شواهد شاید نظر دیگری داشته باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودت میگی با لگد در را باز کردی پس ورود به عنف داشتی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید تا جزئیات موضوع بررسی گردد و دفاع مناسب انجام شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دفاع از خود زمانی است که شما در منزل خود باشید و کسی ورود نموده باشد نه اینکه با چاقو به منزل دیگری ورود و با لگد در را باز کنید و همراه با چاقو باشید در صورت اثبات مجازات سنگینی خواهید داشت

محسن قربانی

محسن قربانی :

اگر در را به زور شکسته و وارد شده اید بهتر است وکیل استخدام کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

خیر دفاع از خود منتفی است پیشنهاد می شود جهت بررسی بیشتر مشاوره تلفنی داشته باشید

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام برای نگارش لایحه دفاعیه تماس بگیرید