مشاوره حقوقی رایگان - توافقنامه یا توافق

باسلام سوال آیایک دست نویسی عادی که مبنی براینکه پنج برادرخودشون توافق کردندکه کلیه ارث پدری ومادری خودراتقسیم کننددرحضورسه شاهدهمراه با نام ونام خانوادگی وراث وامضا،واثرانگشت کل وراث وامضا،واثرانگشت سه شاهداعتبار دارد.این دست نویس عادی یاخیر؟ ولذامربوط به زمین کشاورزی وحق آب وباغ درروستااست و متن آن درده بندنوشته شد وسهم هرکدام معلوم شده بجزیک بنده که دارای اتاقهای وباغچه جلوی است هیچ متراژ ی نوشته نشده فقط قیدشده که هنوز تقسیم نشده؟جواب آیامشکلی نداره واعتبارخودشودارد. جواب واضع درست ازشما باکمال تشکرازلطف شما

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام توافق نامه طبق ماده ده قانون مدنی صحیح هست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله دارای اعتبار بین طرفین خواهد بود و میتوانید اثبات تقسیم نامه را در صورت تعرض از دادگاه مطالبه نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. اصل بر صحت و اعتبار است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله تقسیم نامه معتبر است مگر تقسیم به غلط انجام شده باشد و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سند مذکور عادی و معتبر می‌باشد گر اثبات خدشه‌ای بر آن